GDPR tietosuojaseloste

Asiakasrekisterinpitäjä on Arkiapu Meiri Parma Ky.
Rekisteriasioita hoitaa Meiri Parma, joka vastaa myös tietosuojasta.
Rekisterin käyttötarkoitus on asiakkaiden palveluntarpeen kartoittaminen ja yhteystietojen tallentaminen. Arvonlisäverottomaan palveluun oikeutetuilta asiakkailta tarvitsemme myös tiedon toimintakyvyn rajoituksista verottajan vaatimuksesta.
Ilman tietoa toimintakyvyn rajoituksista ei ole mahdollista saada arvonlisäverotonta, (Alvlaki 1993/1501 37§) palvelua. Osoitetiedot tarvitsemme tietääksemme, missä palvelukohteemme sijaitsee, sekä laskutusta varten. Nopeaa informaatiota varten tarvitsemme myös puhelinnumeron sekä mahdollisen sähköpostiosoitteen. Rekisteriin kerätään vain nimi- ja osoitetiedot, sekä puhelinnumero ja mahdollinen sähköpostiosoite. Arvonlisäverottomaan palveluun oikeutetuilta tarvitsemme myös selvityksen toimintakyvyn rajoittuneisuudesta. Tietojen säilytysaika on noin seitsemän vuotta sopimuksen päättymisestä (viisi vuotta + tilikausi), kirjanpidollisista syistä.
Tiedot saamme suoraan asiakkailta, paitsi Järvenpään kaupungin perhetyön, kotihoidon ja edunvalvonnan kautta tulevista asiakkaista. Nämä tulevat suoraan viranomaisilta.
Tietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolelle.
Emme käytä sivullamme evästeitä.
Tiedostot ovat yhdellä, salasanalla suojatulla, tietokoneella. Paperiversiot palvelusopimuksista ja palvelusuunnitelmista ovat lukitussa mappilaatikossa yrittäjän kotona. Yrityksen työntekijät saavat tarvitsemansa yhteystiedot. Mitään automaattista päätöksentekoa ei kohdisteta tietoihin, eikä tietoja käytetä markkinointiin.
Käytössämme ovat vain ne tiedot, jotka palvelusopimusta/palvelusuunnitelmaa tehtäessä olemme saaneet. Näistä on kaksoiskappale asiakkaalla.